立即註冊 登錄
Puzzle and Dragons 戰友系統及資訊網 返回首頁

波利降臨 極樂級 http://pad.skyozora.com/forum/?31425 [收藏] [複製] [分享] [RSS] 和平與充滿波利的國度

blackstar386

毘沙門龍.謙信' 魔王・吸血鬼領主' 破龍皇帝・大齊格弗里德' 灌水人員' 王狼英雄・貴族庫胡林' 推廣達人' 真理' 綾波麗' 灌水達人' C級攻略專員' 渚薰' S級灌水達人' 真嗣' 

gift
聽下歌啦:)
置頂日誌
幾十種會令人覺得討厭既PAD玩家 2013-06-16
1.神UP時抽中唔岩用既神,拎出黎同大家講自己有幾可憐既玩家 2.講野唔經大腦,亂咁話__隊過到副本既玩家 3.遊玩過程中不斷講粗口既玩家 4.課金後抽中神周街曬命 ...
(869)次閱讀|(10)個評論

查看更多

• 心裡裝著一片海 可眼前的路越走越窄 也許是成熟的不夠快 眼看這樂趣變成了負擔 表現得無奈 又捨不得離開 用自由來交換 這奢侈的晚餐 回復
  • 心裡裝著一片海 可眼前的路越走越窄 也許是成熟的不夠快 眼看這樂趣變成了負擔 回復
  • 似等了一百年 忽爾明白 即使再見面 成熟地表演 不如不見 回復

現在還沒有動態

小波利
你需要登錄後才可以留言 登錄 | 立即註冊

逆天百狐 2014-9-27 16:07
做乜野無啦啦del左我個正常comment比理由黎
"您在 須佐入火光埃點簡好/_\ 的帖子被 blackstar386 刪除"
Ryusei 2014-8-21 21:16
紅色彗星經過
艾迪 2014-6-28 22:02

Ryusei 2014-5-18 18:52
光束炮已準備好,等1.5去捕獲一打回來
艾迪 2014-5-10 21:20
a_a 留下波利毛一條
Ryusei 2014-5-4 22:08
blackstar386: 發動波利護罩---所有所受傷害變為無效化
以為有Barrier Field就無敵?
拉斐爾高達4刀流 (4連擊,每擊造成4000傷害)
Ryusei 2014-4-30 23:28
再一次決鬥吧
使用V2高達---光之翼,先制造成10000傷害
艾迪 2014-4-26 23:07
blackstar386: 恭喜你已中伏

召喚雅典娜,使用流星雨轟炸艾迪
     根性發動wwwww
艾迪 2014-4-26 22:57
blackstar386:    咁屈機,波利發動潛水技能
    唔比潛  
艾迪 2014-4-26 22:57
blackstar386:    咁屈機,波利發動潛水技能
    唔比潛  
艾迪 2014-4-26 22:52
blackstar386: 波利吐息!!!(艾迪受到100000000傷害)
    先制無限回合波利type攻擊吸收 :O)
艾迪 2014-4-26 22:48
blackstar386: 張開大嘴!(發呆
唔好倒數3turn之後放炮啊
艾迪 2014-4-26 22:36
路過  留下波利毛一條  
Ryusei 2014-4-18 21:20
今天用獨角獸經過
Tobyting 2014-4-11 19:56
請問如何del post
Ryusei 2014-3-24 18:18
通訊︰
貼文除了提升外還有推下去的選擇,這樣把已處理的文章推下去就可以省事一些
(順道補一個導彈夾)
查看全部
統計信息

已有 3002 人來訪過

• 星座天秤座
  • 遊戲ID104019692

查看全部個人資料

當個K歌之王-第一集 2014-02-03
拿,今日波利王就教你點做一個 K歌之王 ! http://www.youtube.com/watch?v=QBFjP2l7TqM 今日就係要大家唱呢首歌 呢首叫做" 忘記歌詞 " 有字幕 ...
(461)次閱讀|(0)個評論

查看更多

返回頂部